Telefon: 20 15 22 11 | Email: Dina@Boenneland.dk BOOK EN TID

Foredrag med parterapeuten

Skønt, at du er nysgerrig på, om dette kunne være foredraget for dig og den virksomhed du repræsentere.

Min mission som parterapeut og sexolog er, at jeg bygger en bro imellem arbejdslivet og parforholdet.

De to ting hænger sammen!

-Hvis du ikke trives på hjemmefronten kan det afspejle sig på jobbet.

-Det er muligt, at chefen er uforstående overfor sammenhænget, men når firmaet mister omsætning på bundlinien, bliver også dette relevant at støtte op om.

Dina formår at skabe et underholdende foredrag, som bringer nye ting op til overvejelse. Du lære noget i dette foredrag, som du umiddelbart lige efter foredraget kan gå ud og bruge i dit arbejdsliv og privatliv, med virkning.

I foredraget kommer Dina ind på forskellige anekdoter, som giver en humoristisk genkendelighed med et godt budskab.

Jeg tilbyder firmaer, private og offentlige inspirerende, lette og underholdende foredrag med en livsglad og humørfuldt parterapeut.

Jeg kan bruges imellem møderne, på kurset, til generalforsamlingen, til netværksgrupper, firmafesten, fredagsøllen, mandeaften, kvindeaften, til medlemmerne, til kollegerne, erfa-grupper osv. – der findes ikke en sammenhæng, hvor det jeg kommer med, ikke har en relevans – det er godt for os alle.

Referencer
Jeg har blandt andet referencer fra:
Landbrugs-rådgivningsselskabet Centrovice
– Nyborg kommune
Fyns Politi
– Fagforeningen HK
Dalum Landbrugsskole
– IBC – INTERNATIONAL BUSINESS COLLEGE

… for bare at nævne nogle få af de virksomheder der har haft parterapeuten på besøg. Samtidigt viser det hvor bredt foredragene når ud. 

"Dina er en skøn og charmerende kvinde, der har nemt ved at få deltagernes opmærksomhed. Hun belyser vigtigheden af kærligheden gennem aktuelle problemstillinger og hun inddrager sig selv, med mange gode hverdags-eksempler, som alle kan forholde sig til. Mange små værktøjer bliver præsenteret undervejs."
Kirsten Larsen (Centrovice)

Det er fakta, at når man har det godt med sig selv, og det kører på hjemmefronten, så yder man mere og bedre på jobbet- og det er her mit foredrag og kompetencer kommer ind i din virksomhed. 

Så hvilke muligheder ser du, for at investere i dine medarbejdere med mit foredrag?

Dina Bønneland

Kontakt Dina allerede i dag

…og hør mere om hendes foredrag.

20 15 22 11