Telefon: 20 15 22 11 | Email: Dina@Boenneland.dk BOOK EN TID

PAR-KURSUS: TA´ DET I OPLØBET

Måske du kender nogen i familien, i jeres vennekræs eller kolleger, som er blevet skilt. De kæmpede. Eller gjorde de. Gør I? For hvordan gør man, når tingene er svære?

De små ting som irretere dig i hverdagen, vokse sig større. I bliver gode til at ligge det væk, men det forsvinder ikke bare fordi familien-hverdag skal køre deres rutiner. Problemerne vokser sig større, og så store, at de overskyggeder alt det som er godt. 

Vi kender alle nogen, som er blevet skilt. Det er hårdt, ødeliggende for børnene, for en selv, og  så er det dyrt, både i penge og i livsglæde.  

I kan handle NU!

Kunne i også godt tænke jer at få et et stærkt parforhold? Så tag dette forløb, og skab muligheder og vaner, som sikre jer flere af de gode timer sammen, fordi i tager udfordringerne i opløbet. 

Se denne investering, som jeres dedikerede kærlighedstimer, som I giver til hinanden, hvor I arbejder sammen, om at blive ENDNU bedre til at mærke og se, samt udtrykke jer. Mød jeres potentiale, som kun I to skaber sammen. Jeg viser jer vejen, og I går den.  

Kender du følelsen…

Er du træt af at I ikke kan komme til enighed? Men at I bruger jeres tid på at brokke jer, uden at det giver jer noget.

Kender du følelsen af, ikke kunne forstå hinanden? I har konflikter og diskuterer, men ingen af jer hører hvad der egentlig bliver sagt af partneren. Du bliver misforstået, føler dig ramt, går i forsvar, og ender med at blive såret. Der kan være kold luft mellem jer og måske går i sure og kede af det i seng og/eller på job. Har I også gode perioder, men de dårlige bliver bare længere og længere, samt hårdere og mere nedslidende?

Tænker du nogle gange, at det er din partner, der er forkert på den, og at han/hun må ændre sig.

Mister du til tider modet og håbet, og føler, at der må da være noget eller nogen der må kunne hjælpe, så der kommer bedre tider i jeres parforhold.

Der er kun en mulighed, og det er, at I vil det her sammen. Der skal to til at få jeres parforhold til at være, som I drømmer om, men hvad hjælper det, når du ikke ved, hvad I skal gøre?

I får:

På dette forløb har jeg bygget 6 moduler op, som bygger på mange års erfaring med terapi og coaching af par. Modulerne sikre jer at i får taletid, alt foregår roligt, der er plads, i udvikler jer sammen, I kommer igennem forskellige redskaber som styrker jer til at rumme hinanden bedre, I arbejder sammen med gode værktøjer, som sikre jer, at I kommer igennem de mest relevante emner som styrker jer som par.

*Book 90 minutter pr. gang, og book jeres forløb nu hver 14. dag de næste 6 gange.  

Beskrivelse af forløbet

De 6 sessioner ser sådan ud:

Åbenhed ud fra anerkendende samtaler:

Kender du det, at du prøver at sige noget du har på hjertet, men du får ikke får lov til at tale færdig, før din partner forsvare sig, afbryder eller går? Her kommer sandheden frem om de emner og problematikker I står i. Der bliver lagt vægt på, at det er uden afbrydelser, og med taletid til jer hver især.
Vi træner en ny måde at tale sammen på, hvor I vil føle jer lyttet til, og forstået med dybde.

Målsætning:

Vi skaber sammen en plan som skal sikre jer motivationen igennem forløbet.
Hvorfor vil i skabe de nye muligheder sammen?
Hvordan går i vejen?
Hvad skal der til?
Hvordan ser jeres liv ud når i er der hvor i ønsker at være?

Forhindringer – Den gode start:

Vi følger op på det i har trænet med derhjemme. Vi øver et nyt redskab ”de gyldne sætninger” som er en ny måde at starte en samtale op på omkring behov og ansvar.

At mærke kærligheden:

Vi undersøger hvad der skal til, for at i hver især kan give og mærke den kærlighed i har brug for fra jer selv og hinanden.
Vi arbejder med redskabet om kærlighedens sprog.

Jeres par-vision for fremtiden:

Vi laver jeres aftaler for fremtiden, som vil støtte jer i, at ville nå jeres individuelle og fælles mål.

Afrunding af forløbet:

Opsummering af jeres værktøjer og hvordan i videre kan arbejde.

-Det er muligt at jeg afviger og byder ind med andre redskaber, hvis jeg ser at det vil hjælpe jer bedre. 

Hos mig garanterer jeg, at i får…

–  Tryghed
–  Gode dialoger
–  Anerkendelse
–  Bedre kommunikation
–  Forståelse, åbenhed og nærværd
–  Rummelighed, accept og kærlighed

Book de tider som passer jer øverst i højre hjørne.

Jeg vil anbefale jer at booke alle jeres tider med det samme I tager stilling til at være i dette forløb, det sikre jer at have tiderne at se frem til, samt at der er de tider som passer jer.

Når i booker, så start med at booke de første 2 sessioner med 1 uges mellemrum, så i rigtigt mærker at i kommer igang.

Derefter hver 14. dag.

* Det i skal tænke på er, at jo længere tid der går imellem, jo større chance er der for at i falder tilbage i de gamle vaner igen.

Så kom gerne som ovenstående, så jeg kan hjælpe jer på vej i den fantastiske udviklingsrejse for jer.

Jeg glæder mig til at hjælpe jer, med at skabe mere harmoni i jeres kærlighedsforhold.
Kh fra Dina

*Forbehold

Der vil tages forbehold for, at i får det i har brug for som par, og der kan derfor være ændringer i forløbet, ud fra hvad jeg vurderer er det rigtige for jer.

Der kan være mange forskellige årsager til, at I har brug for en tredje part, til at få jeres potentiale sammen. Hvis I kan komme igennem dette sammen styrker det jer til at nå nye højder, så kæmp sammen for kærligheden og samhørrigheden.

Start jeres nye mulighed her!

Book tid allerede i dag, og kom igang med jeres nye muligheder.