Telefon: 20 15 22 11 | Email: Dina@Boenneland.dk BOOK EN TID

PRISER

Det tager tid at skabe nye forandringer, og endnu længere tid at få de nye redskaber til at holde på den lange bane.

Der er ikke nogen steder i livet, vi har lært at navigerer samt kommunikerer i et parforhold. Det hele er selvlært, og det er derfor helt naturligt, at det er noget, I skal have hjælp til.

Min erfaring igennem de sidste 10 år er, at de par, som anerkender processen i at arbejde før der kan høstes frugten af arbejdet, der er lagt i parforholdet, er dem som bliver mere glade.

Hos mig tilbyder jeg forløb, da det er min erfaring, at der ikke er nogen smutveje eller quickfix i parforholdet som dur´, når vi taler om at skabe melodien sammen igen, med god kommunikation, anerkendelse og intimitet.

Det betyder, at jeg anbefaler jer at booke jeres første session nu. Mød op til den bookede tid, og mærk, om vi alle 3 har kemien med hinanden i den første session, da det er vigtigt for vores samarbejde fremadrettet.

I slutningen af den første session kan I vælge at afregne for denne, og bagefter gå hjem og mærke efter, hvad I ønsker i forhold til processen,

-eller I kan investerer i hele forløbet a 10 sessioner i slutningen af første session.

Når vi ses 2. gang, er det der, hvor I booker hele forløbet (hvis I ikke gjorde det i første session). Jeres commitment til hinanden i denne proces er ikke længere et spørgsmål, om I skal afsted igen og hvor mange gange, men nu er det, at I skal afsted og lære endnu mere i dybden om hinanden, gå vejen sammen og I kan spille hinanden gode på vejen.

De parforhold som booker mit forløb har i de sidste 10 år vist sig, at have langt større succes i deres forhold. Ved at have en plan om at deltage i et længere forløb, og få sparring på de bump, der opstår på jeres vej, styrkes jeres forbindelse til hinanden.

Jeg anbefaler dig og jer at booke et forløb, da det forpligter jer til en udviklingsproces, der holder på den lange bane.

Med de 10 sessioner kommer I godt igang. Når I køber forløbet, er det et krav, at jeres fremtidige aftaler bliver booket ind med det samme, så aftalerne er på plads i kalenderen. Dette er min erfaring, at dem som prioriterer at få tiderne ind i kalenderen, rykker sig bedst i deres proces, da der ligger en plan som følges (dette er også vigtigt i forhold til dig, jer, børn/pasningsmuligheder, sport/interesser osv).

Jeg anbefaler jer, at bookingerne ligger således:

  1. & 2. gang med max én uges mellemrum
  2. & 3. gang med 1 til 1,5 uges mellemrum.

Herefter 4., 5., 6., 7., 8., 9., og 10., gang med 14 dages mellemrum.

(I forløbet er der også plads til, at I kan komme hver især. Det skaber individuelle indsigter og udvikling).

Med fastholdelse i jeres nye muligheder, skaber I nye positive ændringer for jeres parforhold.

Herunder kan du se mine vejledende faste priser på første par-session og forløb:

Jeg tilbyder følgende:

  • Personligt fremmøde i klinikken i Odense

PAR-SESSION 90 minutter koster 1.600 kr.

Anbefales:

Forløb

10 sessioner: 14.000 kr.

I sparer 2.000 kr. og committer jer.

Udviklingsforløbet afvikles over højest 6 måneder for at sikre processens fremskridt.

Start med at booke jeres første session allerede nu i mit online bookingsystem:https://system.easypractice.net/book/bestil-tid-hos-dina?cookie_fixed=1#choose-service

Når vi mødes første gang, kan I mærke om kemien fra jer begge er der sammen med mig, og om vores samarbejde skal fortsætte i et forløb med 9 sessioner mere.

*Ikke afholdte sessioner i perioden på de max 6 måneder betales ikke tilbage! Husk, at alle 10 sessioner skal afholdes indenfor de 6 måneder fra første tid i forløbet.

  • XTRA: Når I går i forløbet, får I også 4 x 10 minutter, hvor I gratis kan ringe og få sparring på jeres problematikker samt løbende sparring på jeres vej. I er til enhver tid velkommen til at skrive.

Book en tid hos Dina allerede nu!

Book  nu og kick-start dine/jeres nye vaner.

Betaling

Mobile Pay

Dina Bønneland modtager betaling med mobile pay via Danske Bank

NR. 19650

– Skriv dit fulde navn ved indbetalingen.

Kontooverførsel

Danske Bank
Reg. Nr: 3409
Konto Nr: 00 11 36 51 67
*Skriv dine oplysninger, så jeg ved hvem der har inbetalt.

  • ***JEG MODTAGER IKKE KONTANTER!
  •  

OBS: Har du booket et foredrag, bliver du opkrævet et depositum. Depositummet bliver ikke tilbagebetalt ved annullering af det bestilte foredrag.