Telefon: 20 15 22 11 | Email: Dina@Boenneland.dk BOOK TID HER

PRISER

Det tager tid at skabe nye forandringer, og endnu længere tid at få de nye redskaber til at holde på den lange bane.

Der er ikke nogen steder i livet, vi har lært at navigerer samt kommunikerer i et parforhold. Det hele er selvlært, og det er derfor helt naturligt, at det er noget, I skal have hjælp til.

Min erfaring igennem de sidste 10 år er, at de par, som anerkender processen i at arbejde før der kan høstes frugten af arbejdet, der er lagt i parforholdet, er dem som bliver mere glade.

Hos mig tilbyder jeg forløb, da det er min erfaring, at der ikke er nogen smutveje eller quickfix i parforholdet som dur´, når vi taler om at skabe melodien sammen igen, med god kommunikation, anerkendelse og intimitet.

Det betyder, at jeg anbefaler jer at booke jeres første session nu. Mød op til den bookede tid, og mærk, om vi alle 3 har kemien med hinanden i den første session, da det er vigtigt for vores samarbejde fremadrettet.

I slutningen af den første session kan I vælge at afregne for denne, og bagefter gå hjem og tale sammen samt mærker efter, hvad I ønsker i forhold til jeres parforhold, forløbet og processen.

Når vi ses 2. gang, er det der, hvor I booker hele forløbet. Jeres commitment til hinanden i denne proces er ikke længere et spørgsmål, om I skal afsted igen eller hvor mange gange, men nu er det, at I skal afsted og lære endnu mere i dybden om hinanden, gå vejen sammen, og I kan spille hinanden gode fordi I er på denne rejse sammen.

Se videoen og hør hvordan jeg hjalp Cecillie og Ulrik

Lad mine 10 års erfaring komme jer til gode

De parforhold som booker mit forløb har i de sidste 10 år vist sig, at have langt større succes i deres forhold. Ved at have en plan om at deltage i et længere forløb, og få sparring på de bump, der også kan opstå vejen. I styrkes i jeres forbindelse til hinanden under hele udviklingen.

Jeg anbefaler dig og jer at booke et forløb, da det forpligter jer til en udviklingsproces, der holder på den lange bane.

Med de i alt 10 sessioner kommer I godt igang. Måske tænker I “hvorfor 10 gange er det rigtige antal!?" Jeg har igennem mine mange års erfaring set at de 10 sessioner giver de bedste resultater, og jeg ønsker intet mindre for jer – I fortjener hele pakken.

Når I køber forløbet, er det et krav, at jeres fremtidige aftaler bliver booket ind med det samme, så aftalerne er på plads i kalenderen. Dette er min erfaring, at dem som prioriterer at få tiderne ind i kalenderen, rykker sig bedst i deres proces, da der ligger en plan som følges (dette er også vigtigt i forhold til dig, jer, børn/pasningsmuligheder, sport/interesser osv).

Jeg anbefaler at jeres bookinger ligger således:

  1. & 2. gang med max én uges mellemrum
  2. & 3. gang med 1 til 1,5 uges mellemrum.

Herefter 4., 5., 6., 7., 8., 9., og 10., gang med 14 dages mellemrum.

(I forløbet er der også plads til, at I evt. kan komme en gang hver især. Hvor det er muligt at skabe individuelle indsigter og udvikling, som gavner jeres parforhold).

Med fastholdelse i jeres nye muligheder, skaber I nye positive ændringer for jeres parforhold.

Herunder kan du se mine vejledende faste priser på første par-session og forløb:

Jeg tilbyder følgende:

Personligt fremmøde i klinikken i Odense

PAR-SESSION:

Første par-session
90-105 minutter

Pris: 2.000 kr.

Herefter anbefales og tilbydes:

Par-Forløb – 9 sessioner

Pris: 18.000 kr.

I er et unikt par, og derfor får I et skræddersyet forløb for jer to. 

Jeg sætter mig ind i jeres unikke situation, samt jeg møder jer, i jeres ønsker og behov, i vores sessioner løbende. 

Jeg skaber i vores samarbejde enestående værktøjer til jer, samt jeg vælger de anerkendte redskaber som taler ind i jeres mål med at være mere på hold sammen i jeres parforholdet. 

I får nye strenge at spillen sammen på, så jeres parforhold spiller den melodi i begge bedre nyder. I bliver stærkere sammen og mere fælles i jeres kærlighedsliv. 

Når vi mødes første gang, kan I mærke om kemien fra jer begge er der sammen med mig, og om vores samarbejde skal fortsætte i et forløb med 9 sessioner mere, så denne start kan blive jeres næste kapitel sammen, hvor I får fælles sparring og redskaber som får jer mere på fælles hold sammen i jeres hverdag og kærlighedsliv.

Start med at booke jeres første session allerede nu i mit online bookingsystem:

BOOK FØRSTE SESSION HER

XTRA: Når I går i forløbet, får I også 4 x 10 minutter, hvor I gratis kan ringe og få sparring på jeres problematikker, samt løbende sparring på jeres vej. I er til enhver tid velkommen til at skrive en mail. Fra forløbet starter er jeg jeres personlige wing-women, som vil jer det bedste. 

Udviklingsforløbet afvikles over max 6 måneder for at sikre processens fremskridt.

* Ikke afholdte sessioner i perioden på de max 6 måneder betales ikke tilbage! Husk, at alle 10 sessioner skal afholdes indenfor de 6 måneder fra første tid i forløbet.

Betaling

Mobile Pay

Dina Bønneland modtager betaling med mobile pay via Danske Bank

NR. 19650

– Skriv dit fulde navn ved indbetalingen.

Kontooverførsel

Danske Bank
Reg. Nr: 3409
Konto Nr: 00 11 36 51 67
*Skriv dine oplysninger, så jeg ved hvem der har indbetalt.

JEG MODTAGER IKKE KONTANTER!

OBS: Har du booket et foredrag, bliver du opkrævet et depositum. Depositummet bliver ikke tilbagebetalt ved annullering af det bestilte foredrag.

BOOK EN TID - KLIK HER