Telefon: 20 15 22 11 | Email: Dina@Boenneland.dk BOOK EN TID

Læs flere af mine klienters anmeldelser på Google:

Heine Christiansen

Round Table

Vi valgte Dina, fordi vi havde lyst til at bringe noget nyt ind i vores netværksgruppe i forhold til voksenlivet.

Vi ønskede en åben dialog, øvelser som gjorde at vi brugte hinanden og blev inspireret, samt ny viden om livsglæden i os selv, og parforholdet.

Dina har en dejlig energi og et smittende humør, og hun levede fuldt op til vores aften med 35 deltagere i to netværksgrupper bestående af både kvinder og mænd i alderen 28 til 45 år.

Hun formåede at få involveret gruppen og skabe interaktion, og alle hyggede sig med oplevelsen og vi fik brugbare redskaber med hjem.

Kirsten Larsen – Planteavlskonsulent

Centrovice

Dina er en skøn og charmerende kvinde, der har nemt ved at få deltagernes opmærksomhed. Hun belyser vigtigheden af kærligheden gennem aktuelle problemstillinger og hun inddrager sig selv, med mange gode hverdags-eksempler, som alle kan forholde sig til. Mange små værktøjer bliver præsenteret undervejs.

Anders, Landmand på Fyn ønsker at være annonym - men vil gerne give mig en anbefaling med på vejen:

Anders er landmand på Fyn, og er medlem af en netværks gruppe for landmænd. De mødes og sparre med hinanden, og skaber oplevelser som er relevant for deres glæde på jobbet og i livet.
Her er hans udtalelse omkring mit foredrag:

Vi bookede Dina fordi vi ønskede et anderledes indslag til vores netværks gruppe for landmænd, og denne gang havde vi inviteret vores kone/kæreste med til dette arrangement. Emnet skulle være noget alle kunne bruge, mand som kvinde. Dina havde frie hænder, og hun tog os med godt rundt i emnerne, omkring ”Hvordan man får det godt på den lange bane i sit parforhold og liv” både generelt, men også som landmand/kone.
Vi fik en masse god inspiration ud af indlægget, til hvordan man kan vedligeholde og pleje parforholdet. Jeg og de andre deltagere vil helt sikkert anbefale dig til andre. OG man skal ikke være nervøs for, at det bliver pinligt på nogen måde. Dina du formildede stoffet på en humoristisk og seriøs måde, som gjorde at folk følte det afslappet og havde en fantastisk aften.

Mvh. Anders, landmand.

Birthe Erhardt Egdal

Leder og Underviser på Dalum Landbrugsskole

På Dalum Landbrugsskole fik vi idéen med at hyrer Dina Bønneland til at slutte vores generationsskiftedag af. På dagen var samlet 40 deltagere, en blanding af studerende på Agrørøkonomstudiet og en del af deres forældre, søskende og kærester. Dina havde til opgave at give hendes bud på, hvordan det gode hverdagsliv kan se ud på landet. Hvordan husker man kærligheden – også som landmand, og hvordan lytter man til hinanden også på travle dage.

Dina levede til fulde op til forventningerne. Da hun med sin umiddelbare person, dejlige udstrålig, høje faglighed og super gode humør. Fik hun givet deltagerne noget at tage med sig hjem, om hvordan man tager vare på hinanden.

Steffen Daugaard

Formand for Fyns Politi Forening

Vi mener der er en sammenhæng imellem fritid og arbejde. Vi tænkte, at netop Dina Bønneland´s foredrag kunne give nogle gode råd, i forhold til holdsskifte, samt afgivelser, hvor man er meget væk fra hjemme.

Dina Bønneland og hendes foredrag var super, hun havde nogle gode værktøjer med, og vi kan ikke udelukke, at vi vil bruge hende igen.

Kontakt Dina Bønneland

Sexolog, Parterapeut og Familie-Vejleder i Odense