Telefon: 20 15 22 11 | Email: Dina@Boenneland.dk BOOK EN TID

DINA BØNNELAND

Certificeret Master Parterapeut, FamilieCoach og Sexolog.

Dina Bønneland er specialist i:

  • Kommunikation i parforholdet – Fra uenighed, konflikter og misforståelser til dybde, nærvær lyst og nye muligheder.
  • Individuel terapi med indsigter som kan skabe bevisthed til at komme i bedre balance og finde veje og mere glæde i livet.
Dina Bønneland

Jeg tilbyder sessioner via:

  • Personligt fremmøde

  • Video-opkald

  • Telefon

Din og jeres mulighed!

Book et forløb på 10 sessioner og skab dybere indsigter med fokus på anerkendende kommunikation og nærvær.

Mission:

Jeg ønsker at bruge kommunikation til at inspirere, samt at se nye muligheder og handling på dem. Jeg står for at skabe veje via ærlighed, og dermed skabe tillid uanset hvad der siges. Kærlighed er et valg. Et valg om en forpligtelse vi forbinder os til, at vi være hos hinanden i de gode tider og svære tider, og komme igennem det. Jeg kombinerer det jeg står for sammen med min viden fra alle mine uddannelser som Master parterapeut, Sexolog og Familiecoach sammen med alle mine års erfaringer med individuelle og par, det giver en tryghed i at jeg lever med mål for øje, at kærligheden finder sin vej hvis vi skaber den.

For mig handler det ikke om at par skal blive sammen. Det handler om at finde en vej, og kunne gå efter de nye muligheder vi lærer i vores indsigter, og blive glad fordi vi gør noget andet som skaber noget andet.

Parterapi:

Jeg arbejder med par, jeg elsker at se par udvikle sig sammen. Parforholdet er noget af det smukkeste og mest berigende udviklingsvej ud over at få børn. Jeg synes det er vigtigt, at vi ikke giver op på os selv og vores partner, når der er SÅ stort et potentiale for, at det kan blive det smukkeste eventyr, som styrker og udvikler jer.

Dinas arbejde som Sexolog, ParTerapeut & FamilieCoach.

Som Sexolog, ParTerapeut & FamilieCoach arbejder jeg med mennesker i en proces.

Jeg er 39 år, er gift med Thomas (som er landmand) på 11 år, og vi har været sammen i 16 år. Vi har 2 drenge sammen på  9 år og 11 år. Vi bor på Fyn i byen Refsvindinge.

Jeg kender til hverdagens vilkår på godt og ondt, når alle ting skal gå op i en højere enhed, med alt for få timer i døgnet.

  • Jeg kender til den travle hverdag, hvor tiden bare flyver af sted, og ingen husker sig selv og hinanden.
  • Jeg kender til den smukke tid, hvor overskuddet og tiden er der til mig selv og andre.
  • Jeg kender til den grimme tid, hvor vi bare råber af os selv og hinanden, og ikke kan komme til enighed.
  • Jeg kender til de sprudlende tider, hvor jeg bobler indeni af lykke, lyst og liv.

Mit fokus ligger på parforholdet, jeg specialiserer mig i det at være kærester og i ægteskabet.

Jeg arbejder med par som er i en proces hvor de har det svært.Dagligdagens praktik kører i samme spor, og I er blevet i tvivl om I stadig er kærester. Afsavnet af jeres interesse for hinanden er udskudt i mangel på overskud, så selv det  – og jeres snakke køres op i en ond spiral af manglende respekt.

Jeg tror på, at med kommunikation og kærlighed, når vi til lykken og balancen. Min opgave over for dig er at støtte, vejlede, skabe et trygt rum og hjælpe dig videre i dine muligheder og udvikling.

Jeg arbejder ud fra den individuelle person, og derfor tilpasser jeg min terapi, så den passer til dig. Med få redskaber kan din verden åbne sig på ny.

Det handler om kemi og tillid!

Det er vigtigt, at du føler en kemi med mig. For at finde ud af om jeg er den rette terapeut for dig, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg hjælper dig gerne videre, hvis du ikke føler at kemien er der.

Har du spørgsmål til mig om mit sexologiske arbejde, er du velkommen til at skrive til mig.

Jeg har naturligvis tavshedspligt. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Uddannelse og certifikater

Din og jeres mulighed!

Book et forløb på 10 sessioner og skab dybere indsigter med fokus på anerkendende kommunikation og nærvær.