Telefon: 20 15 22 11 | Email: Dina@Boenneland.dk BOOK EN TID

DINA BØNNELAND

Certificeret Sexolog, Master Parterapeut, FamilieCoach samt Foredragsholder.

Dina Bønneland er specialist i:

  • Kommunikation i parforholdet – Fra uenighed, konflikter og misforståelser til dybde, nærvær lyst og nye muligheder.
  • Individuel terapi med indsigter som kan skabe bevisthed til at komme i bedre balance og finde veje og mere glæde i livet. 
Dina Bønneland

Jeg tilbyder konsultationer via:

  • Personligt fremmøde

  • Video-opkald

  • Telefon. 

Mission:

Jeg ønsker at bruge kommunikation til at inspirere, samt at se nye muligheder og handling på dem. Jeg står for at skabe veje via ærlighed, og dermed skabe tillid uanset hvad der siges. Kærlighed er et valg. Et valg om en forpligtelse vi forbinder os til, at vi være hos hinanden i de gode tider og svære tider, og komme igennem det. Jeg kombinerer det jeg står for sammen med min viden fra alle mine uddannelser som Master parterapeut, Sexolog og Familiecoach sammen med alle mine års erfaringer med individuelle og par, det giver en tryghed i at jeg lever med mål for øje, at kærligheden finder sin vej hvis vi skaber den.

For mig handler det ikke om at par skal blive sammen. Det handler om at finde en vej, og kunne gå efter de nye muligheder vi lærer i vores indsigter, og blive glad fordi vi gør noget andet som skaber noget andet.

Parterapi:

Jeg arbejder med par, jeg elsker at se par udvikle sig sammen. Parforholdet er noget af det smukkeste og mest berigende udviklingsvej ud over at få børn. Jeg synes det er vigtigt, at vi ikke giver op på os selv og vores partner, når der er SÅ stort et potentiale for, at det kan blive det smukkeste eventyr, som styrker og udvikler jer.

Individuel terapi:

Individuel: Selvværd – At elske os selv – nye muligheder og handlinger til glæde:

Jeg brænder for at gøre en forskel for individuelle og deres måde at se sig selv på. Jeg vil styrke selvværdet. Der er mange og FOR mange, som ikke anerkender deres eget potentiale, og det gør jeg noget ved.

Foredrag:

Jeg tager ud til virksomheder og inspirere til at der er en stor sammenhæng mellem at trives hjemme og yde godt på jobbet.

Polterabend:

Jeg tager ud til denne unikke dag og fortæller om “Hvordan man får gnisten til at holde på den lange bane"

Kvindeaften:

Jeg kommer ud i private hjem, til en skøn aften, hvor kvinder, kolleger og familiemedlemmer samles til en inspirerende aften med indhold som er både sjovt og brugbart.

Dinas arbejde som Sexolog, ParTerapeut & FamilieCoach.

Som Sexolog, ParTerapeut & FamilieCoach arbejder jeg med mennesker i en proces.

Jeg er 39, mor til 2 drenge på 8 år og 10 år. Jeg er gift med Thomas igennem 15 år som er landmand. Vi bor på Fyn i byen Refsvindinge. Jeg kender til hverdagens vilkår på godt og ondt, når alle ting skal gå op i en højere enhed, med alt for få timer i døgnet.

  • Jeg kender til den travle hverdag, hvor tiden bare flyver af sted, og ingen husker sig selv og hinanden.
  • Jeg kender til den smukke tid, hvor overskuddet og tiden er der til mig selv og andre.
  • Jeg kender til den grimme tid, hvor vi bare råber af os selv og hinanden, og ikke kan komme til enighed.
  • Jeg kender til de sprudlende tider, hvor jeg bobler indeni af lykke, lyst og liv.

Hvorfor sexolog, ParTerapeut og FamilieCoach?

Fordi det er fantastisk at arbejde med mennesker i en proces, og være med til at udvikle mennesker til det bedre – for dem selv, deres partner og børn. Det giver dem harmoni i livet, samt ro i sindet, at finde sin sti, og røde tråd i livet og jeg guider dem på vej.

Jeg tror på, at med kommunikation og kærlighed, når vi til lykken og balancen. Min opgave over for dig er at støtte, vejlede, skabe et trygt rum og hjælpe dig videre i dine muligheder og udvikling.

Jeg arbejder ud fra den individuelle person, og derfor tilpasser jeg min terapi, så den passer til dig. Med få redskaber kan din verden åbne sig på ny.

Det handler om kemi og tillid!

Det er vigtigt, at du føler en kemi med mig. For at finde ud af om jeg er den rette terapeut for dig, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg hjælper dig gerne videre, hvis du ikke føler at kemien er der.

Har du spørgsmål til mig om mit sexologiske arbejde, er du velkommen til at skrive til mig.

Jeg har naturligvis tavshedspligt. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Uddannelse og certifikater

Din og jeres mulighed!

Book mindst 6 fremtidige sessioner nu, og vær klar på at træne nye vaner.