Telefon: 20 15 22 11 | Email: Dina@Boenneland.dk BOOK TID HER

Kontakt Dina Bønneland

  ADDRESSE:
  Dina Bønneland
  Ørbækvej 101, 1 sal
  5220 Odense SØ

  Find vej

  TELEFON:
  +45 20 15 22 11

  *Der kan være tilfælde, hvor jeg ikke kan tage telefonen, men jeg bestræber mig på, at ringe tilbage til dig hurtigst muligt samme dag.

  Her finder du klinikken

  Klinikken ligger godt i Odense SØ imellem Bilka og Ikea, ved butikstorvet imellem Jysk sengetøjslager og Sport24. Lige ovenpå Horze. 

  Indgang ved Home ejendomsmægler og Kiropraktor.com – lige ved fodgænger-overfeldtet i lyskrydset på 1. salen nr. 101, der er skilte ved indgangen så du kan I kan se at det er her I skal gå ind. 

  Det er nemt at komme ind til klinikken. Den ligge tæt på Ringvejen og motorvejen. Du/I undgår, at skal ind til byen med mange biler og trafik.

  Der går også offentligt trafik herude i form af mange busser flere gange i timen bla. nr: 21, 23, 41, 81. Odense letbane kører lige så også hertil. 

  Neutral parkering. Der er mange butikker i området så du/I parkerer også bilen et sted, hvor der kunne været andre besøg end hos mig. For nogen er det sårbart, at vise andre, at man er parterapi – det gode hos mig er at du/I holder meget anonymt. 

  Gratis parkering. Husk blot at sætte parkeringsskiven, så har I hele 2 timer, hvor det drejer som om jer.

  *Ønsker i ikke at tænke på parkeringsskiven vil jeg anbefale jer at holde øje med skiltene, men umiddelbart er der parkering uden p-skive ved Sport24 og Ikea. 

  Når bilen er parkere, går op af trappen til 1. sal, og så er det den 4. dør på venstre hånd (Mit blå skilt hænger på væggen, så I kan se, at det er her jeg er og I skal være).

  Der er også toiletter på gangen, som I kan benytte. 

  *Ta´ plads i venteværelset – til jeg kommer og henter jer.