Telefon: 20 15 22 11 | Email: Dina@Boenneland.dk BOOK TID HER

Vejen i lyst, tænding og sex.

Mange oplever at det er svært at bevarer lysten til hinanden i parforholdet. Der kan være mange årsager til at lysten ikke opstår. En af de klassiske “fejl" vi gør os er, at vi sammenligner vores start/forelskelse med det vi “skal" blive ved med at have i vores forhold, og allerede der´er det et pres at skulle leve op til.

Steps til din seksualitet

  • Har du haft lyst?
  • Har du mindre sexlyst end tidligere?
  • Eller er din lyst til sex mere eller mindre helt væk?

Det er du ikke alene om. Jeg har i mange år arbejdet med individuelle og parforholdet som ofte møder denne problematik ”Vi er forskellige” Jeg oplever at mange ikke har samme behov i antal gange, varigheden samt variationer. Det kan skabe en ubalance i parforholdet, som bliver et større problem i mange emner i parforholdets helhed fordi det skaber frustrationer ikke at kan finde en vej i denne sårbarhed. Det er vigtigt at vi her opsøger indsigterne som kan give os redskaberne til at finde egen og jeres vej. Jeg kan hjælpe dig og/eller jer.

Vi lærer ikke at tale om vores seksualitet nogen steder i livet (vi hører lidt om det, men taler ikke selv om os) derfor er der ofte mit ”det rigtige” og dit ”det rigtige, og allerede her er der en magtkamp i hvad det ”normale” er, i det at have et sexliv eller ej. Det handler ikke om at have ret. Det er ikke nødvendigvis mere rigtigt at have lyst, som ikke at have lyst. Det handler om af finde en personlig vej i sig selv og derved gøre jeres vej unik sammen.

Kunne du godt tænke dig at blive mere bevidst om hvorfor din lyst svinger eller er manglende?

Vil du vide hvad der kan tænde dig, og hvorfor det er lige netop dette som skaber din tænding og lyst?

Jeg kan hjælpe dig med at finde din vej i din unikke seksualitet ved fordybe os i din rejse fra barn til voksen. Jeg kan koble din historik sammen med de nødvendige paralleller for at du bliver mere bevist om dig selv, din krop samt din intimitet, tænding, lyst, forspil og sex.

Det handler om at være i en proces, hvor der er tid til at undersøge forskellige steder og oplevelser i dit liv.

I mine forløb kan vi tale om hvad i ønsker fokus på, ud fra jeres proces og skabe det indhold som er vigtigt for jer.

Du kan tage sessionerne unikt med dig.

Du kan også vælge at have din partner med til at sidde med i sessioner, men som ikke må kommentere, men bare overvære din rejse og indsigter sammen med dig og I sammen kan tale om det. (det vigtigste er din tryghed).

Det er vigtigt med en kombination, så I begge er trygge i udviklingen i 1:1 sessioner, samt i deler jeres indsigter i det fælles rum med hinanden i de trygge rammer, hvor vi sammen taler om det som er svært.

”Den største årsag til skilsmisse,

er manglende kommunikation”

Kommunikation ER kærlighed!

Fra at lysten kommer naturligt i starten, til at skabe lyst. Det kan det være svært at accepterer, at det er noget vi skal arbejde med for at lysten skabes. Det kan også være at den ene har lyst eller mere lyst, og den anden ikke mærker lyst, eller så meget lyst. Vi derfor kan føle at der er noget galt med os, og at vi står alene med de problemer, men det er helt naturligt at alle parforhold skal finde deres unikke vej i både intimitet og sex. Mange oplever især det er svært efter børn er blevet en del af deres verden.

Der kan også være at det er forskellige ting vi har lyst til, og vi derfor også kan føle en ubalance som er svær i forholdet.

Jeg kan hjælpe jer med at finde jeres vej i intimitet, gnist, lyst, tænding og sex.

Hos mig vil du blive mødt at rummelighed og tryghed. Jeg er opmærksom på, at dette kan være meget grænseoverskridende for mange at kigge ind i sin seksualitet. Jeg giver dig min fulde opmærksomhed, lytter og samarbejder så vi kan åbne døre sammen du ikke selv havde koblet.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med din unikke proces til din seksualitet.

Kh fra Dina

Ps. Der tages forbehold for sessionernes indhold, da du er unik.

Uanset hvor I er, er det med at tale om intimitet og sex ikke en del af det vi lærer i de flestes opvækst, det er noget vi skal tage ansvar i her i vores voksenliv.

Rejsen starter nu, og jeg hjælper dig og jer ombord, så I kan finde jeres unikke "leg" og vej.

Din og jeres mulighed!

Book jeres første session nu, mærk kemien, og herefter book jeres fremtidige sessioner i forløbet, og vær klar på at gå i en proces med indsigter før handling.